STERK IN KRAANWERK

Pluimers Kraanverhuur

STERK IN KRAANWERK
Pluimers Kraanverhuur

Sterk in kraanwerk

Kraanverhuur is een vak apart. Het is een combinatie van verantwoordelijkheid, kennis van het bouwproces en goed materieel. Dit vraagt om de hulp van een verticaal specialist. Pluimers Kraanverhuur is hier de aangewezen partij voor.

Ons team heeft de nodige kennis en ervaring met bouwprocessen. De diensten die wij aanbieden zijn gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van veiligheid én kwaliteit. Wij kunnen u adviseren in elke fase van het proces, van de voorbereiding tot de realisatie. Onze dienstverlening gaat daarmee een stapje verder dan alleen het leveren van kranen. Wel zo fijn voor onze klanten. Die worden namelijk van A tot Z ontzorgd.

Kraanverhuur - Pluimers Kraanverhuur

Kraan nodig voor uw volgende klus?

Telescoop- en torenkranen

Ons kranenpark

Wij kunnen u voorzien van zowel telescoopkranen als torenkranen. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste kraan voor uw klus. In ons aanbod vindt u telescoopkranen die oplopen van 45 tot 150 ton. Daarnaast hebben wij torenkranen met gieklengtes variërend tussen de 33 en 50 meter. Dankzij het gevarieerde aanbod, is er altijd een kraan die aansluit op uw werkzaamheden. Onze kranen worden op verschillende locaties en voor verschillende doeleinden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van prefab elementen, beton en staal op bouwterreinen en het hijsen van geluidsinstallaties en podiumdelen bij evenementen. Onze kranen worden verhuurd in combinatie met een ervaren machinist.

Telescoopkranen

Torenkranen

Vacatures

Waarom samenwerken met Pluimers Kraanverhuur?

Hoewel ons bedrijf gevestigd is in Rijssen en echte Twentse nuchterheid ademt, zijn wij actief door heel Nederland. Wij bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons team heeft jarenlange kennis en ervaring met bouwprocessen. Wij kunnen een toren- of telescoopkraan leveren die perfect aansluit op uw situatie. Gedurende de voorbereiding, de realisatie en de planning denken wij met u mee en voorzien we u van advies. Hiermee gaan we een stap verder dan alleen het leveren van kranen. Wij ontzorgen onze klanten door net die stap extra te zetten.

Huren

Heeft u een vraag over het huurproces? Neem dan gerust contact met ons op

Geef uw wensen door Wij regelen de oplossing